SegwayChat
Home . Photos . Old Gallery

Go Back   SegwayChat > Other Topics > Community Feedback and Support

Notices

Community Feedback and Support For community-related suggestions, feedback, technical questions, problems and support.

Old 07-11-2018, 01:40 PM   #1
jimstamp93505
New Member
jimstamp93505 is on a distinguished road
 
Join Date: Jun 2016
Location: California City CA
Posts: 3
Default red wrench on P133 help!

I just put rebuilt batteries (nicad) in my old P133 I get a round circle of power status with the little wrench flashing all red. it was flashing red like that when I sent the batteries off for rebuild. so far I have plugged and unplugged the connectors in the column they seem tight and clean. any suggestions what to try next? ps is there diagnostic charts or software or anything out there that might help? Jim in southern calif desert.
jimstamp93505 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2018, 08:46 AM   #2
dgbint
Member
dgbint will become famous soon enoughdgbint will become famous soon enough
 
dgbint's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Melbourne, VIC, Australia.
Posts: 892
5 yr Member HT/PT Owner
Unhappy

Sadly, I understand that Segway Inc no longer supports gen-1 machines.

This error condition used to require interaction from an authorized dealer.
With special equipment they could download error logs, and ascertain the nature of the internal error.
It is a complex, and private, communication.
No details were ever released ( to the best of my knowledge ).

So as I understand it, this is no longer able to be done.
dgbint is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2018, 08:18 PM   #3
jimstamp93505
New Member
jimstamp93505 is on a distinguished road
 
Join Date: Jun 2016
Location: California City CA
Posts: 3
Default so long p133 dead wrench message

kind of had a hunch it was going to be impossible unless someone kept a copy of the secret diagnostics and decides it now is abandoned technology and in the public domain. thanks so much for the reply. jim
jimstamp93505 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
diagnostics, p 133, p133, red light, wrench


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:00 PM.
Copyright 2002-2017 SegwayChat.org.
All rights reserved. Not affiliated with Segway Inc.

FreshBlue vBulletin skin by
VayaDesign
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SegwayChat Archive