SegwayChat
Home . Old Gallery

Go Back   SegwayChat > Segway Forums > Segway General Discussion

Notices

Segway General Discussion General discussion related to any model of Segways, miniPROs, or Ninebots. Please do not post non-Segway technology posts here; use the technology forum instead.

Old 01-10-2020, 10:28 AM   #1
matchlesspat
Junior Member
matchlesspat is on a distinguished road
 
Join Date: Nov 2019
Location: Essex UK
Posts: 18
Default fault code E406

Re 2016 Segway X2SE, I just want to check if fault codes such as the E406 motor drawing too many amps are dealer reset only or it would just go away if the fault no longer existed? I have the fault code E406 and even if I replace the batteries it shows straight away on the info key and shuts down, you don't have to attempt to ride it, seems to me the fault cannot actually be happening at that time so either it stores the fault code and needs to be dealer reset or I have a burned out component on the board, maybe a motor transistor?

what do you guys think?

I have also been told that the CU boards are locked to to the info key so a used board would not work unless anyone knows what chip holds the key code, if so I could swop it over, done that many times with coded Bosch BMW ecu's,
matchlesspat is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:47 AM.
Copyright 2002-2020 SegwayChat.org.
All rights reserved. Not affiliated with Segway Inc.

FreshBlue vBulletin skin by
VayaDesign
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SegwayChat Archive