SegwayChat
Home . Old Gallery

Go Back   SegwayChat > Segway Forums > Segway General Discussion

Notices

Segway General Discussion General discussion related to any model of Segways, miniPROs, or Ninebots. Please do not post non-Segway technology posts here; use the technology forum instead.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-29-2020, 02:18 AM   #11
dgbint
Member
dgbint will become famous soon enoughdgbint will become famous soon enough
 
dgbint's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Melbourne, VIC, Australia.
Posts: 963
5 yr Member HT/PT Owner
Default

Just noticed an Australian made iButton reader.
I don;'t have one, but I thought it good to spread the word.

https://www.ebay.com.au/itm/mTrax-iB...s/201951536896
dgbint is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2021, 08:58 AM   #12
jerry7620
First Timer
jerry7620 is on a distinguished road
 
Join Date: Jan 2021
Location: France
Posts: 2
Default mistake on i2 - PLease help me

Hi Michael,

it seems you are the persorn who can help me.

I have a i2, i have this trouble :
- if i connect it to power line, i can switch ON the segway with InfoKey.
- if the Segway is not connected to power line, i can't switch ON the segway with InfoKey.

Battery is new. Battery can be full or half full, the mistake is the same.
Is possible, there is an internal battery on the Motherboard can be failed?
Or any trouble?

Thank for your help.

Best Regards Jerry.

Quote:
Originally Posted by dgbint View Post
Greetings

As a past Segway distributor, I am personally distressed to witness that Segway has discontinued all support for Gen-1 machines.
I still have some old documents on file.

I am pleased to share the official 'Service Manual' here.
Hopefully it may be of some assistance to those in need.

Cheers
Michael
jerry7620 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2021, 03:28 PM   #13
dgbint
Member
dgbint will become famous soon enoughdgbint will become famous soon enough
 
dgbint's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Melbourne, VIC, Australia.
Posts: 963
5 yr Member HT/PT Owner
Default

The problem is not immediately obvious to me.
Sorry.

May I ask some questions.

There is small coin battery inside the infokey.
Is this battery quite new ?
Is this a branded ( good ) battery, or a cheap ( bad ) one from the local dime shop?

How old is the i2 ?
By inference, how old are the batteries ?
All batteries perform poorly when cold, is your i2 stored in a cold garage, or in the house ?

This may help find the problem.
Michael
dgbint is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:05 AM.
Copyright 2002-2020 SegwayChat.org.
All rights reserved. Not affiliated with Segway Inc.

FreshBlue vBulletin skin by
VayaDesign
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SegwayChat Archive